Club informatie

 

Shorttrack Cluburen G & Jeugd werking BSC Bestuur Club-foto's Club-partners Contact

         
              

 
 

Ons jeugdproject heeft als doel,

kinderen en jongeren in kwaliteitsvolle omstandigheden te laten sporten.

Dit brengt wat clubwerking met zich mee, zo heeft BSC 2 API dames waar al onze leden terecht kunnen met vragen en waar ze advies op maat krijgen. Om de API werking te ondersteunen zijn er gedragscodes en een afspraak nota opgemaakt. De G-werking is een logisch gevolg van onze denkvisie " laten we kinderen een goed gevoel geven tijdens het sporten ". Zo zijn recreanten welkom en begeleid ons trainersteam jeugdige schaatsers tijdens hun sportieve groeiweg naar nationale en internationale shorttrack wedstrijden.

 Wedstrijden brengen wat papierenwerk met zich mee, zo is er via de schaatsfederatie een gezamenlijke  sportverzekering en raden we onze leden aan om jaarlijks een dokters screening te ondergaan en ons het in gevulde medisch attest te bezorgen. Onze toppers adviseren we om een sportkeuring te ondergaan.

Als kinderen -18 met  trainers of andere ouders voor internationale wedstrijden de grens overtrekken is er een toestemmingsformulier nodig en al deze noodzakelijke documenten worden uiteraard volgens de nieuwe GDPR normen bijgehouden en na 2 jaar en topzetting lidmaatschap onmiddellijk vernietigd.

 

 
 
       
 

 

Onze club steunen ?

Dat kan, Mail

BSCschaatsfun@gmail.com

 

 

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 23 november 2020  Boudewijn Schaats Club VZW  0408-705-441  --  Oostendsesteenweg 99  --  8000 Brugge  --  050/31.68.99  --  Copyright BSC